CERTIFICAT ENERGETIC

Preturi excelente in Bucuresti si Judetul Ilfov

Acte necesare Certificat Energetic

Certificatul de Performanta Energetica stabileste nivelul consumului de energie pentru locuinta dvs. si nivelul de izolarea al acesteia care influenteaza comportamentul termic la temperaturi foarte inalte sau foarte scazute.
Astfel veti sti care este consumul de energie pentru o temperatura optima in functie de anotimp.

Pentru a evalua apartamentul dumneavoastra si pentru a emite certificatului de performanta energetica avem nevoie de o copie dupa planul cadastral al apartamentului si asigurarea unei vizionari pentru colectarea restului de informatii necesare. Pe langa copia dupa planul cadastral, este necesara si o vizita la locuinta ce urmeaza sa fie certificata energetic, pentru a obtine toate informatiile necesare eliberarii acestuia.

Actul necesare pentru emiterea certficatului energetic este schita apartamentului cu cotele aferente fiecarei incaperi unde sunt evidentiate usile si ferestrele si dimensiunile acestora. Acest act poate fi cel care insoteste actul de vanzare-cumparare, releveul sau cadastrul apartamentului. In cazul caselor sunt necesare informatii despre arhitectura si instalatii (termice, sanitare, electrice, climatizare).
Prin vizita la locuinta vom strange informatiile necesare obtinerii certificatului energetic.